Macarons:
2 weken (in het doosje waar ze in geleverd worden, in de koeling)

Cannoli:
4 weken (liefst in het eigen doosje, niet in de koeling)

Bonbons:
1 maand (Niet te warm en niet in de koeling)

Fudge en nougat:
1 maand (in een afgedekte schaal op tafel)

Verse stroopwafels:
1 maand 

Kokosbollen:
1 week (afgedekt buiten de koeling) (deze kunt u voor het consumeren nog 3 minuutjes op 140 graden in de oven doen)
Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Je krijgt een track en trace code van PostNL na verwerking van je pakketje. Echter kan het i.v.m. drukte bij PostNL voorkomen dat je track en trace code later komt. Wij kunnen dit proces helaas NIET versnellen en/of verhelpen.
 
Wij verzenden 5 werkdagen door de week. Vrijdag na 12:00 en/of in het weekend besteld? Deze bestellingen worden maandag vers verzonden. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf €45. Wij verzenden enkel in Nederland.
 
Mocht het voorkomen dat je pakketje niet op tijd wordt geleverd, valt dit vooralsnog volledig buiten onze macht.
Wij zorgen ervoor dat uw pakket op tijd bij de vervoerder wordt aangeboden. Een compensatie of vergoeding kunnen wij hier niet voor geven.
 
Pakketten inclusief de inhoud hiervan kunnen beschadigd raken voor de aankomst van bestemming, omdat we met verse breekbare producten werken, kunnen wij hier geen vergoeding op geven. Wij zorgen ervoor dat alles vers en netjes verpakt wordt voor het aan de vervoerd wordt aangeboden. Onderweg kan er wel eens wat mis gaan, gelukkig doet het niks van de smaak af.
 
Mocht uw bestelling niet compleet zijn, maak hier dan direct na aankomst een foto van en mail deze naar ons. Wij maken voor verzending ook een foto van de bestelling om fouten te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets missen, zullen wij de waarde van dit product terug storten. Wij sturen geen nieuwe producten na.
 
Annuleren is na bestellen en betalen helaas NIET mogelijk.